strelecká súťaž – 6.ročník okresné kolo DOMANIŽA

Dňa 24.10.2010 Športový strelecký klub Bytča, usporiadal na medzinárodnej strelnici v Domaniži, 6 ročník Okresného kola Bytča, streleckú súťaž, jednotlivcov, v streľbe, z veľkorážnej pištole na 25 m, combate, samopale na 100 m, a vzduchovej pušky na 10 m.

Tejto streleckej súťaže sa zúčastnili aj strelci a strelkyne zo Športového streleckého klubu Hrboltová a to z mládeže: Lucka Chovanová, Danka Jurčiaková, Janka Jurštáková, Filip Hradecký, Dominik Ondrejka, za dospelých Miroslav Vavrík, Martin Vavrík a František Jurčiak, ktorí na tejto streleckej súťaži úspešne reprezentovali okres Ružomberok, a nechýbali ani na stupňoch víťazov. Na prvých 5 miestach sa ,v streľbe zo vzduchovej pušky na 10 m. umiestnili v zmiešanej kategórii /chlapci, dievčatá/ takto:

1.miesto : Lucka Chovanová s vynikajúcim nástrelom 108 bodov, zo 120 možných bodov,
2.miesto : Danka Jurčiaková so 100 bodmi
3.miesto : Janka Jurštáková s 92 bodmi
4.miesto : Filip Hradecký,
5.miesto : Dominik Ondrejka.

Z mužov
2.miesto -František Jurčiak , v streľbe zo samopalu na 100 m.

Výbor Ms4 a Výbor ŠSK Hrboltová, týmto všetkých víťazom a zúčastnených, ďakuje, za vzornú a úspešnú reprezentáciu ŠSK ako aj Hrboltovej a okresu Ružomberka na tejto súťaži. Zároveň, pozýva, a uvíta vo svojich radoch mládež, tak aj dospelých, ktorí sa môžu o podmienkach v klube informovať na tel. čísle 0903453202. Predseda ŠSK Hrboltová František Jurčiak.